pátek 4. června 2010

Zápis konečný a finální

Drazí kolegové, kamarádi, ctitelky i úplně cizí návštěvníci. Ok, dobře, ctitelky sem asi žádné nechodí, takže vy všichni ostatní:) Tak jsme to nakonec ve zdraví zvládli. Poslední den v L.A. jsme strávili pobíháním po městě a odpoledne válením se na Venice Beach. Dostat se tam byl docela oříšek, bylo sváteční pondělí a půl míle k parkovišti jsme jeli asi hodinu a půl. Ale nakonec se dobrá věc podařila. Sice se skoro nikdo nekoupal kvůli studené vodě, ale i jen tak rozvalit se na slunci bylo fajn.

Ráno jsme si zašli na sváteční koblížky do klasické americké koblížkárny Randy's Donuts a večer na steak obložený místo hranolkem krevetkami, mňam... Pak následovalo odporné balení a ráno kolem desáte odjezd z motelu. Po cestě ještě finální stopy kde jsme potřebovali a pak hurá vrátit auto. Trošku jsme se toho báli ale protože jsme si nechali našeho Boha den předtím za 40 babek umýt, bylo to v klidu.

Prostě představte si že přijedete autem do obří půjčovny, přijde chlápek, čtečkou si přečte SPZ, zeptá se jestli bylo vše ok, dá mi do ruky stvrzenku a pošle nás na bus. Žádné předávání, kontrola, nic...

Nazpátek jsme letěli obřím jumbem, deset a půl hodiny na sedadle, no naštěstí měl každý svou televizi kde i mohl vybírat snad ze 40ti filmů, takže cesta docela rychle uběhla. Přestup v Amsterdamu byl v klídku a pak ještě hodinku a půl do Prahy. Odlétali jsme ze slunné Kalifornie kde bylo 30 stupňů a přilétli do deštivé Prahy se slabými 11... V letadle jsme si zapomněli jednu tašku, takže ještě běhání po letišti ale nakonec ji máme, všechno je ok.

Jetlag je parádní, čtvrtek jsem většinu dne prospal a naopak v noci na pátek nezamhouřil očka ani na minutu, dnes to bude v práci lahůdka, ještě že už bude víkend:)

Díky všem za podporu a vaše komentáře na blogu, snad se vám naše zápisky líbily. Taky se omlouvám za spoustu hrubek v textech, většinou jsem psal buď pozdě večer unavený a nebo ráno rozespalý, je jich tam spousta, pokusím se to nějak zeditovat.

No a budu se těšit zase příště na nějaké další expedici!

Mlékař

3 komentáře:

  1. Martine a Kubo
    jsem rada ze jste prijeli dobre domu; cekala jsem netrpelive vas posledni "chapter" ve vasi adventury a jeste doufam ze pridas fotky z Venice Beach. Jinak - bude mi chybet vas denni blog - jste to tak dobre udelali ze s tim byla opravdu sranda. No, ja jsem tenhle tyden na dovolene - jen se tak flakam okolo baraku a urcite si zakecame jak se vratim do prace. Tak cau, Bohu

    OdpovědětVymazat
  2. Diky za skvele psany blog a skvele popsane zazitky. Vcera jsem se videl s Kubou a vyptaval se i na jeho verze vsech vasich zazitku:) Tak trochu druhy pohled. Ten mesic straveny u vaseho blogu byl fajn a rychle utekl. Tesim se na dalsi fotky i videa.

    OdpovědětVymazat
  3. don't forget to visit my blog...

    kamil-ain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat